Despre Noi

Firma SC Conceta SRL, a fost infiintata in anul 1992, incepand sa desfasoare activitati precum: restaurare mobila veche, tapitare sau schimbare a materialului la scaune si la canapele, vopsire, folosind produse de cea mai buna calitate fabricate in Italia.


Firma noastra va aduce la comanda, mobila dorita, la preturi ce sfideaza concurenta.


Contactati-ne si ve-ti avea parte de cea mai buna solutie in materie de calitate si rafinament!


Incercati sa va decideti asupra tipului de mobilier care sa ofere casei dumneavoastra, cel mai placut aspect? Exista mai multe optiuni in momentul in care mergeti la cumparaturi. Persoanele care isi doresc o mobila de calitate si rezistenta ca perspectiva in timp, aleg mobila din lemn masiv.Acest lucru se intampla deoarece exista o serie de beneficii pe care acest tip de mobila le ofera comparativ cu mobila confectionata din alte materiale.


Un prim beneficiu pe care il ofera mobila din lemn masiv atinge latura vizuala, declansand un efect placut in ochii privitorului. Mai mult decat atat, calitatea mobilierului din lemn masiv se simte de la prima atingere usoara, acesta fiind un mestesug ce imbina fiecare piesa.


Un alt punct forte al acestui tip de mobilier il reprezinta rezistenta, acesta putand fi folosit de mai multe generatii.


Valoarea sa creste odata cu trecerea timpului, devenind din ce in ce mai pretioasa.


Micile uzuri devin o parte a caracterului sau care dau aspectul unei piese de mobila antica.


Uneori producatorii de mobila confera inca din constructie un aspect de lemn vechi mobilei.Este privita ca o metoda foarte buna pentru a masca imperfectiunile care apar odata cu trecerea timpului.


Din punctul nostru de vedere, beneficiul final il reprezinta costul redus.Numim cost redus atunci cand il raportam in special la calitatea inalta a mobilierului. La prima analiza, pretul poate parea ridicat, dar cum alegerile corecte se fac avand ca reper o perioada lunga de timp si comparand avantajele si dezavantajele, parerea finala va coincide cu a noastra.


Putem continua lista cu avantajele mobilierului din lemn masiv, dar cu siguranta, acum, stiti ca nu exista o alta solutie mai buna in care sa regasiti mobila de calitate, personalizata si care sa reziste mai multe generatii.